Edukimi jashtë vendit në mbarë botën për studentët ndërkombëtarë

Study abroad

me AbroStudy.com

Mire se erdhet ne AbroStudy.com - shërbimet më të mira për marrjen e arsimit të lartë jashtë vendit

për studentët
Zgjidhni çdo kurs duan tuaj për të studiuar. Shiko gjithcka universitetet verifikuara në çdo vend që ju dëshironi, mësuar më shumë rreth pranim, arsim, të gjallë dhe të tjera. vetëm verifikuar dhe besuar Agjentët e arsimore në directory tonë.

Për universitetet dhe konsulentëve
Të promovuar veten në mbarë botën dhe për të gjetur studentët dhe partnerët e huaj.

AbroStudy është një familje ndërkombëtare
AbroStudy punon shumë çdo ditë për të dhënë një shumë informacione të dobishme për të gjithë vizitorët tonë. Ne bëjmë një numër të madh të panaire arsimore, seminare dhe punëtori në të gjitha vendet e botës. shërbimet më të shkëlqyera do të jetë së shpejti

Bashkohu me ne!

A jeni një konsulent apo University?

shikoni më shumë Shërbimet për universitetet »

shikoni më shumë Shërbimet për konsulentët »

Regjistrimi për unviersities dhe konsulentëve. Gjej studentë të huaj për arsim
Tabela e lajmerimit:

AbroStudy

për studentët

për studentët

A doni për të studiuar në universitet saktë, vendi i saktë ose thjesht se çfarë për të studiuar kurs të veçantë? Ajo nuk metter tani. Thjesht të bëjë kërkesë dhe ju do të merrni numrin e madh të informacionit dhe të zgjedhin më të mirë.

Kontrolloje
për konsulentëve

për konsulentëve

Ne jep juve akses për numrin e madh të nxënësve që e interesuar për të marrë arsim jashtë vendit. Ju do të merrni aplikime nga studentët që të interesuar në arsim në vende dhe kurset që ju ofron.

Shiko te gjitha
Posto punë i studimeve

për universitetet

AbroStudy është një shërbim i fuqishëm për të promovuar universitetin tuaj dhe për të marrë numër të madh të studentëve ndërkombëtarë. Ne zbuluar aftësitë e reja të mahnitshme çdo ditë. Të jetë një pjesë e qendrës së pranimit.

Kontrolloje

Universitetet hotest

Study, Pranimi dhe Arsimi në Universitetin e Torontos. AbroStudy.com komunitetit për studentët ndërkombëtarë

Universiteti i Torontos është një udhëheqës global në hulumtim dhe mësimdhënie. Ne ofrojmë fusha të ndryshme dhe të gjerë të studimeve të organizuara rreth komuniteteve intime të mësuarit. Kjo është ajo që krijon një mjedis të jashtëzakonshme të mësuarit për nxënësit tanë. Customize arsimimin tuaj në U e T dhe të bashkohet me një rrjet prej mbi 500,000 Alumni realizohet në mbarë botën. i themeluar…

University of Electronic Science and Technology of China

Renowned as China’s cradle for the national electronic industry, University of Electronic Science and Technology of China (formerly Chengdu Institute of Radio Engineering) is situated at Chengdu, the city of over a thousand-year-old cultural history inthe land of abundance”. Në 1956, instructed by Premier Zhou Enlai, UESTC was founded on the basis of the

University of Westminster

VISION, MISSION AND VALUES The University of Westminster was founded as Britain’s first polytechnic in 1838. Since then it has developed into a university that combines both metropolitan and cosmopolitan dimensions, and which is closely involved in business, professional and academic life within London, as well as overseas. The University has always been, and continues

Consultants Featured

Gjej të studimit konsulentët ndershëm dhe respekt jashtë vendit në vendin tuaj

Studimi në Ukrainë Shërbimet Profesionale. Pranimi në universitete Ukrainës
me tipare verifikuar

StudyinUkraine.Pro

Pranimi në Ukrainë

punon në Botëror

Ukranian Pranimi Center logo
me tipare verifikuar

Qendra Pranimi ukrainisht

Pranimi në Ukrainë

punon në Botëror

484

universitetet

267

Consultants

46000+

studentët

artikuj interesante

Informacion i dobishëm për studentët ndërkombëtarë

Top universitetet Ukraine 2018

Renditja e universiteteve në Ukrainë për studentët ndërkombëtarë 2018. Ne e dimë në lidhje me problemin e zgjedhjes së universitetit për arsim jashtë vendit. Sot ne paraqesim TOP 10 universitetet në Ukrainë për të studiuar. Pak ditë më parë kemi bërë renditjen e universiteteve mjekësore në Ukrainë. Pra, kjo renditje do të jetë pa mjekësore. mjekët e ardhshme, ju lutem ndiqni linkun e mesiperm. ardhmen të tjera…

Si për të gjetur universitetin më të mirë mjekësor në Ukrainë për mjekësi studimit? AbroStudy.com di përgjigjen. Këtu është renditja jonë e universiteteve mjekësore në Ukrainë. Studiuar mjekësi në Ukrainë! Ne jemi të sigurt se kjo renditje do të ndihmojë studentët ndërkombëtarë për të zgjedhur opsionin më të mirë për të studiuar mjekësi në Ukrainë. MBBS kurse në Ukrainë janë shumë tërheqëse, sepse ata kanë shkollim…

studentët Shqyrtime

Punë e mirë! i lehtë, shpejtë dhe të dobishme.
I bëra kërkesë, mori pranimin dhe tashmë mbaruar vitin tim të parë të arsimit në Universitetin e Reading.
Faleminderit

philippe Scandinawi

Unë do të jetë i sinqertë.
Unë nuk e di për AbroStudy. Unë kurrë nuk e përdorur atë. Por unë e di themeluesin, Disa vjet më parë ai ndihmoi mua me pranimin tim.
Në atë vit unë u scamed nga një agjent arsimore dhe Vitali më ndihmoi për të marrë paratë e mia dhe të bëjë pranimin.
person me të vërtetë e bukur, kështu që unë jam i sigurt se AbroStudy është besuar dhe projekt i madh.

Komiteti Hambeleleni Amono

Unë kam mësuar në lidhje me AbroStudy.com tashmë pas pranimit tim. Ndërkohë takova Vitali, themeluesi i AbroStudy disa vjet më parë.
Ai më ndihmoi me pranimin tim në Ukrainë. Ai ishte shumë i sjellshëm dhe konsulent profesional edukimi. Unë kam qenë me të vërtetë i lumtur kur kam mësuar se ai ka bërë shërbim të tillë.
e di, se ajo do të jetë shumë Userful për shumë studentë në mbarë botën. Ky njeri gjithmonë kujdes për njerëzit.

Adeorinoyer Raheemat Olatanwa

Kam marrë pranimin në universitet të shkëlqyer mjekësor në vend europian pa ndonjë problem.
Faleminderit AbroStudy, ajo ishte e lehtë dhe të sigurt.

Vineetha Velishala

Lajmet e fundit

Besuar nga shumë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës së Ukrainës
Këshilli mjekësore të Indisë
Këshilli i Evropës
Shoqata e Universiteteve Evropiane
Shoqata e studentëve ndërkombëtarë
Shoqata Ndërkombëtare e Universiteteve
Shoqata e Universiteteve Amerikane
kërkesa SQL:175. koha Generation:0.284 sec. konsumi Memory:16.4 mb